Bira se najverniji fan: Obožavaoci Ceci poklanjaju pesmu!

Izvor: Svet, 08.Okt.2011, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bira se najverniji fan: Obožavaoci Ceci poklanjaju pesmu!

naslov: 
Bira se najverniji fan: Obožavaoci Ceci poklanjaju pesmu!



excerpt: 
Fanovi poznate pevačice došli su na ideju da snime pesmu posvećenu njoj, a “Ceca Music Studio” je odlučio da tu ideju i podrži...


izvor: 
Puls


tekst clanka: 
Fanovi poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović došli su na ideju da snime pesmu posvećenu njoj, a "Ceca Music Studio" je odlučio da tu ideju i podrži.
Na oficijalnoj stranici Svetlane Ražnatović objavljen je konkurs za audiciju na koju se mogu prijaviti fanovi koji lepo pevaju. Potrebno je da znaju da pevaju, da ih kamera voli i da vole Cecu! Audicija će biti održana 16. oktobra, a devojke će pevati Cecinu pesmu "Lepi grome moj", dok će muškarci otpevati pesmu Željka Joksimovića "Devojka".
Što se tiče samog izbora kandidata "Ceca Music Studio" bira nekoliko desetina najboljih, a posle će se putem onlajn glasanja odlučiti pobednici.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.