Avgust na jugu uz Sneki, Cecu, Miroslava, Halida...

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avgust na jugu uz Sneki, Cecu, Miroslava, Halida...

Tokom celog avgusta i početkom septembra jug Srbije je u okviru raznih manifestacija preplavljen nastupima narodnih pevača među kojima su Nada Topčagić, Sneki, Vesna Zmijanac, Miroslav Ilić, Ceca...

Ovog vikenda se održavaju "Dani banice "u Beloj Palanci i "Vinski bal" u Vlasotincu, te ukolko ste ljubitelji sukanih pita možete uživati uz numere Marinka Rokvića i Vesne Zmijanac, dok će za vinopije u Vlasotincu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << program upotpunjavati glas Nade Topčagić i Snežane Babić Sneki.

Oni koji propuste nastup Vesne Zmijanac na "Danima banice" mogu je čuti 20. avgusta u Pirotu na omladinskom stadionu, ali ovog puta sa kolegom Halidom Muslimovićem.

Najpopularniji događaj na jugu je svakako "Roštiljijada", koja se u Leskovcu održava od 31. avgusta do 5. septembra. Prošlogodišnji program bio je izuzetno raznovrstan, a ni ove godine nije ništa drugačije, tako da ćete tamo uz miris najlepšeg roštilja, kada je o narodnoj muzici reč, uživati uz glas Miroslava Ilića i "Pinkovih" i "Grandovih" zvezda.

Ponuda imena poznatih narodnjaka svakako će biti još raznovrsnija jer organizatori "Dana Vranja", koji će biti održani od 24. do 30. avgusta, pregovaraju sa Miroslavom Ilićem i Dženanom Lončarevićem. Program još nije preciziran, ali su potvrđeni nastupi Čede Markovića i Vasilise.

Na "Belmužijadi" koja je u Svrljigu održana početkom avgusta nastupali su Aca Lukas i Ana Kokić.

15. avgust, 21 sat - "Vinski bal" Vlasotince

Nada Topčagić i Snežana Sneki Babić

16. avgust, 21 sat - "Dani banice" Bela Palanka

Marinko Rokvić i Vesna Zmijanac

20. avgust - Pirot, omladinski stadion

Vesna Zmijanac i Halid Muslimović

23. avgust, "Dani Šljive", Blace

Svetlana Ražnatović Ceca

1. septembar, "Roštiljijada" Leskovac

"Pinkove" zvezde

3. septembar, "Roštiljijada" Leskovac

Miroslav Ilić

5. septembar, "Roštiljijada" Leskovac

Zvezde "Granda"

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.