Anastasija na časovima pevanja kod mama Cece

Izvor: Svet, 23.Sep.2011, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija na časovima pevanja kod mama Cece

naslov: 
Anastasija na časovima pevanja kod mama Cece



excerpt: 
Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, baš voli da peva, ali i da se snima, a da zatim svoje klipove deli sa ljudima na Jutjubu...


izvor: 
"Opera -17"


tekst clanka: 
Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, baš voli da peva, ali i da se snima, a da zatim svoje klipove deli sa ljudima na Jutjubu. Imali smo prilike da čujemo da je Anastasija talentovana, te da se odlično snalazi u svim muzičkim žanrovima i da joj podjednako dobro idu i domaće i strane pesme, ali izgleda da njena mama smatra da ona može još bolje. Bar u nekim momentima. Naime, dok je Anastasija pevala pesmu "Talking to The Moon" i naravno snimala se svojom kamerom Ceca ju je u jednom momentu prekinula ušavši u "kadar" i objasnila kako bi jednu deonicu trebalo da otpeva! Nema šta, Anastasija sigurno može mnogo toga da nauči od svoje mame!
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.