Anastasija Ražnatović potpuno promenila imidž! FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović potpuno promenila imidž! FOTO

Ćerka naše najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, odlučila je da potpuno promeni imidž i time je izazvala čitavu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, Anastasija Ražnatović odlučila je da unese promene u svoj izgled, te je kosu malo skratila i ofarbala je u crno. Mnoge svoje pratioce na društvenim mrežama je oduševila, te je dobila pregršt pozitivnih komentara da izgleda nikad lepše. Pogledajte kako sada izgleda ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Cece Ražnatović:

🔱

A photo posted by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Sep 12, 2016 at 10:58am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Blista u trudnoći: Jelena Petković pokazala trudnički stomačić! FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2016

Jelena Petković, voditeljka rijalitija Parovi i emisije "Stem 011", nedano je otkrila da je u drugom stanju, a da joj trudnoća i te kako prija, pokazuju i fotografije koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama...Kako saznajemo, Jelena i dalje uživa u Crnoj Gori, a uspeli smo i ekskluzivno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.