Anastasija Ražnatović: Najviše cenim savete svoje majke!

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Ražnatović: Najviše cenim savete svoje majke!

Anastasija Ražnatović, ćerka balkanske muzičke zvezde Cece Ražnatović, priznala je da upravo sa majkom najviše voli da priča i sluša njene savete.

Anastasija Ražnatović najveću popularnost stekla je zbog toga što je ćerka pevačice Cece Ražnatović. Ona to nikad nije krila i nije se toga stidela, ali je počela da radi na sebi i da sama zarađuje. Ipak, sa majkom najviše voli da se posavetuje:"Najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << volim da pričam sa njom i da slušam njene savete jer, pre svega, ona je žena koja je iskusila mnogo toga u životu, prošla je dosta toga, i kroz uspone i kroz padove i jednostavno ja jako cenim njeno mišljenje" zaključila je Anastasija, koja će uskoro uploviti u muzičke vode, pa je trenutno u potrazi za svojom prvom pesmom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.