Izvor: Cafe.ba, 31.Maj.2013, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrijeme je da se bih riješi OHR-a

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov istakao je tokom razgovora sa ministrom inostranih poslova BiH Zlatkom Lagumdžijom da je krajnje vrijeme da se BiH riješi nametljivog starateljstva Kancelarije visokog predstavnika OHR, koja ima diktatorska ovlašćenja koja povremeno zloupotrebljava.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vrijeme je da se BiH riješi OHR-a"

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Maj.2013

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov istakao je tokom razgovora sa ministrom inostranih poslova BiH Zlatkom Lagumdžijom da je krajnje vrijeme da se BiH riješi nametljivog starateljstva Kancelarije visokog predstavnika /OHR/, koja ima diktatorska ovlašćenja koja povremeno zloupotrebljava. Lavrov...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.