Predsednica Evropske komisije prekršila kodeks videom podrške za HDZ 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2020, 13:59

Predsednica Evropske komisije prekršila kodeks videom podrške za HDZ 

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen (von der Leyen) se pojavila u video spotu podrške za Hrvatsku demokratsku zajednicu (HDZ) i prekršila kodeks rada u evropskim institucijama jer je za partijske svrhe koristila prostoriju Komisije. Predstavnici za medije ove institucije su priznali da je to "greška koja se neće ponoviti", međutim u javnim nastupima u ponedeljak tim predsjednice Evropske komisije odbio je da se izvini zbog ovog propusta. “Napravljene su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

LAVINA OSUDA Kritike Fon der Lajenovoj zbog JAVNE PODRŠKE HDZ-u (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Jul.2020

Evropska komisija izrazila je žaljenje nakon što je predsednik izvršnog tela EU Ursula fon der Lajen podržala vladajuću hrvatsku stranku HDZ na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.