Novinarsko udruženje: Policija da nađe napadače na snimatelja u Novom Sadu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Dec.2021, 11:28

Novinarsko udruženje: Policija da nađe napadače na snimatelja u Novom Sadu

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) zatražilo je od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) da hitno sazna ko je napao snimatelja koji radi za medije tog udruženja tokom protestnih blokada u Novom Sadu 4. decembra. U saopštenju NDNV od 5. decembra se navodi da su nepoznati muškarci koji su provocirali i kamenicama gađali građane okupljene na protestu, biber sprejom  poprskali snimatelja Vladimira Špera. On je tada zadobio lakše povrede, dodaje se. Šper je snimatelj za redakcije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NDNV: MUP hitno da sazna ko je napao snimatelja na protestu u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 05.Dec.2021

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova da hitno sazna ko je napao snimatelja na protestu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.