Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2021, 15:49

Incident u Novom Sadu, SNS batinaši kamenjem gađali građane (VIDEO)

Prvi incident u Novom Sadu. Mlađi muškarci, simpatizeri Srpske napredne stranke, gađali su okupljene kamenjem a zatim pobegli između blokova zgrada. Došlo je do sukoba između demonstranata i napadača.
Oko 5.000 demonstranata nalazi se u Novom Sadu gde su blokirali Bulevar oslobođenja i prilaz Mostu slobode.
Nepoznati muškarci nasuprot >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Limanskog parka bacili su kamenje na narod koji mirno protestvovuje, da bi ih isprovocirali. Došlo je i do sukoba kada je jedan od ubačenih mladića udario demonstranta pesnicom u glavu.
Zatim su se dali u beg između blokova zgrada unutar novosadskog naselja Liman a nekolicina okupljenih, mlađih građana potrčala su za njima da bi ih oterali sa mesta protesta.
Kako javljaju reporteri jedan od napadača je uhvaćen, a deo okupljenih demonstranata ga je oborio na zemlju i šutirao.

Novi Sad na Mostu slobode 4. decembra brani slobodu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masovna tuča na protestu u Novom Sadu, ima povredjenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2021

Neposredno nakon što je u 14.00 sati u Novom Sadu počela blokada rakrsnica Bulevara Oslobodjenja i Bulevara Narodnog fronta, odnosno Mosta slobode, došlo je do masovne tuče nakon što je dvadesetak mladića izašlo iz kolone automobila i sukobilo se sa demonstrantima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ovo su huligani koji su kamenjem gađali demonstrante u Novom Sadu

Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2021

Grupa od nekoliko mlađih muškaraca je tokom protesta u Novom Sadu, najpre provociralo učesnike demonctracija, a potom su kamenjem gađali okupljene građane.. Kamenje je bilo unapred pripremljeno, a pretpostavlja se da je ova grupa aktivista Srpske napredne stranke.. Navijači i provokatori su gađali...

Nastavak na Luftika.rs...

Mladić koji je dobio batine na protestu u Novom Sadu nije član SNS ekipe, već ekološki aktivista iz Temerina

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2021, 12:02

Protest koji je juče održan u Novom Sadu obeležio je incident kod Mosta slobode. U jednom trenutku došlo je do sukoba između provokatora iz redova Srpske napredne stranke i okupljenih demonstranata.. Kako se vidi na snimku koji je objavljen, najdeblji kraj izvukao je momak sa kačketom za kojeg...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.