Na Kosovu počela masovna imunizacija protiv COVID-19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jun.2021, 12:28

Na Kosovu počela masovna imunizacija protiv COVID-19

Na Kosovu je 15. juna počela masovna vakcinacija protiv korona virusa, a ministar zdravlja Arben Vitia je saopštio da bi u narednih mesec dana trebala da se izvrši imunizacija 320.000 građana. Ranije je saopšteno da je planirana imunizacija od 50 do 70 odsto stanovništva. Vitia je, prilikom obilaska prištinskog centra za imunizaciju „1. oktobar“, rekao da Kosovo ima dovoljno vakcina protiv COVID-19 ali nije precizirao koliko je trenutno vakcina na raspolaganju. Vlada Kosova je u maju...
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Coronavirus,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ministar zdravlja Kosova: Od danas masovno vakcinisanje protiv koronavirusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2021

Ministar zdravlja Kosova Arben Vitia izjavio je danas da je započeo proces masovne vakcinacije protiv koronavirusa, i da će do kraja godine biti obezbeđeno oko dva miliona vakcina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.