Hag: Veteranima OVK po četiri i po godine zatvora za zastrašivanje svedoka

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Maj.2022, 08:13

Hag: Veteranima OVK po četiri i po godine zatvora za zastrašivanje svedoka

Specijalizovana veća Kosova osudila su danas čelnika Udruženja ratnih veterana Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Hisnija Gucatija (Hysni Gudati) na četiri i po godine zatvora i novčanu kaznu od 100 eura, a istu kaznu dobio je i Nasim Haradinaj. Tužilaštvo je za obojicu tražilo po šest godina zatvora. Odbrana će se žaliti na ovu prvostepenu presudu i očekuje smanjenje kazne. Gucati i Haradinaj su proglašeni krivim za krivična dela protiv pravosuđa, odnosno ometanje službenih lica u vršenju...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gucati i Haradinaj osuđeni na četiri i po godine zatvora

Izvor: Danas, 18.Maj.2022

Hisni Gucati i Nasim Haradinaj, lideri Udruženja ratnih veterana OVK, osuđeni su danas pred Specijalizovanim većima Kosova u Hagu na po četiri i po godine zatvora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.