Izvor: Kurir, 17.Avg.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA MLADIĆA POGINULA, JEDAN TEŠKO POVRIJEĐEN

BANJALUKA, 17. AVGUSTA (SRNA) - Dvadesetčetvorogodišnji Bojan Kesić i dvadesetosmogodišnji Đurica Vladetić iz opštine Srbac poginuli su rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Nova Topola - Srbac u mjestu Povelić, saopšteno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka. U nesreći je teške tjelesne povrede zadobio brat Đurice Vladetića, dvadesetšestogodišnji Dejan, koji se nalazi u šok-sobi banjalučkog Kliničkog centra i ljekari se bore za njegov život.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA SMRT ČETIRI MLADIĆA!

Izvor: Press, 18.Avg.2008, 05:37

Vozač „fiata tipo" Amer Ogramić (22) i njegovi saputnici Arnel Karić (20), Hasib Alić (20) i Semir Topalović (19), u pokušaju da preteknu jedno vozilo, podleteli pod autobus u mestu Janjići kod Zenice. Vatrogasci sekli lim da dođu do njihovih tela. .Četiri mladića iz Zenice poginula...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.