Crna tačka uzela dva mlada života

Izvor: Blic, 18.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna tačka uzela dva mlada života

Poginuli Bojan Kesić (24) i Đurica Vladetić (28) iz Srpca, a teške povrede zadobio njihov saputnik Dejan Vladetić (26)

SRBAC - Bojan Kesić (24) i Đurica Vladetić (28) iz Srpca poginuli su u nedelju u 4.20, kada su vozeći se automobilom "golf 2", prilikom preticanja, sleteli sa puta i udarili u betonski stub u mestu Povelić na magistralnom putu Nova Topola - Srbac. Tom prilikom, teške telesne povrede zadobio je njihov saputnik Dejan Vladetić (26), koji je zbrinut u Kliničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centru Banjaluka, saopštila je Bojana Gašović, portparolka Centra javne bezbednosti u Banjaluci.

Nadležni upozoravaju da su uzroci čestih saobraćajnih nezgoda na ovoj saobraćajnici uglavnom neprilagođena brzina uslovima na putu i intenzivan saobraćaj koji zahteva krajnji oprez, a posebno na pravcu prema Gradiški i Banjaluci, koji je okarakterisan kao crna tačka u ovom delu Republike Srpske.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.