BiH: Počelo novo ročište oko izručenja Mamića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jul.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Počelo novo ročište oko izručenja Mamića

U Sudu BiH u utorak je počelo novo ročište na kojem će se odlučivati o izručenju hrvatskog nogometnog menadžera Zdravka Mamića Hrvatskoj, a kako javlja N1, i Tužilaštvo i obrana su se usprotivili izručenju. Kako je kazala postupajuća tužiteljica Gordana Bosiljčić, zahtjev koji dolazi iz Hrvatske je potpun i dostavljen na ispravan način, ali mu se ne može udovoljiti, jer su navedena krivična djela počinjena prije potpisivanja ugovora o izručenju između BiH i Hrvatske.  S...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zdravko Mamić ponovo saslušan u Sudu BiH, odbrana ne očekuje izručenje

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2018

SARAJEVO - Danas je u Sudu BiH održano ročište pred sudijom za prethodni postupak vezano za zahtjev Hrvatske u postupku izručenja Zdravka Mamića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.