BORS neće dozvoliti ukidanje boračkog dodatka

Izvor: RSplaneta.com, 19.Dec.2010, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORS neće dozvoliti ukidanje boračkog dodatka

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Pantelija Ćurguz poručio je da ova organizacija neće dozvoliti ukidanje boračkog dodatka u Srpskoj u narednoj godini. "Naprotiv, mi tražimo rješenje da borački dodatak bude na mjesečnom, a ne godišnjem nivou. Ima pomaka kroz razgovore o ekonomskoj politici sa ministrom finansija i mandatarom /za sastav vlade RS Aleksandrom DŽombićem/ i njegovim saradnicima i gotovo smo usaglasili više od 90 odsto principa na koji način možemo stvoriti pretpostavke da demobilisani borci, naročito oni koji ne rade, imaju borački dodatak na mjesečnom nivou", rekao je Ćurguz.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Stvoriti ambijent za rast privrede

Izvor: Capital.ba, 20.Dec.2010, 11:43

ZVORNIK, Predsjednik Konfederacije sindikata Republike Srpske /RS/ Obrad Belenzada smatra da bi u narednoj godini prioritet Vlade RS trebalo da bude stvaranje boljeg ambijenta za veći rast privrede, jer je to jedini način izlaska iz krize. 'Privreda se mora rasteretiti, ukoliko se želi da oživi...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.