Ziđin Koper: U borskoj topionici poginuo radnik

Izvor: Beta, 11.Apr.2023, 09:11

Ziđin Koper: U borskoj topionici poginuo radnik

U borskoj topionici pod nerazjašnjenim okolnostima nastradao je radnik, saopštila je danas kompanija Ziđin Koper Srbija.Do nesreće je došlo oko jedan sat posle ponoć u TIR-u, na platou gde kamioni prevoze velike topioničke lonce, navodi se u saopštenju.Kompanija je navela da su o tragičnom događaju odmah obavešteni nadležni državni organi i da je istraga u toku.Iz Ziđin Kopera su izrazili najdublje saučešće porodici preminulog i najavili da će joj pružiti svaku vrstu pomoći.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NA PLATOU ISPRED TOPIONICE POGINUO RADNIK

Izvor: TimockeVesti.net, 11.Apr.2023

Bor, 11. april – Noćas oko 1 sat posle ponoći, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, u TIR-u je poginuo radnik I.S. (1982). Nesreća se dogodila na platou gde kamioni prevoze velike topioničke lonce. O ovom tragičnom događaju odmah su obavešteni nadležni državni organi, a istraga koja...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.