ŽKK BOR vrši upis novih članova

Izvor: MC Bor, 26.Jan.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽKK BOR vrši upis novih članova

26.januar.Bor

Ukoliko želite da trenirate kvaltetno, da se družite sa vršnjacima i osetite šta je pravi sportski duh dođite u „Ženski košarkaški klub  Bor”.
Vršimo upis devojčica rodjenih 2003 god. i mladjih.
Ženski košarkaški klub Bor se razlikuje od ostalih, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << jer pored stručnih trenera i savremenog košarkaškog procesa, nudimo i dobru atmosferu  i druženje. Ne samo da ste u mogućnosti da stičete znanja od diplomiranih stručnjaka i usavršavate svoje veštine i sposobnosti, već ćete kroz treninge naučiti da funkcionišete u timu, stičete prave vrednosti, kao i iskrene prijatelje. Pored rada sa mlađim kategorijama Klub se ponosi i svojom seniorskom ekipom koja se takmiči u Prvoj ženskoj ligi Srbije i jedini je klub sa našeg regiona u najvišem rangu takmičenja.
Vrata našeg kluba otvorena  su i  za starije devojčice i devojke koje bi želele da igraju košarku.
BUDITE I VI DEO PRVOLIGAŠKOG TIMA U ZEMLJI EVROPSKIH ŠAMPIONKI
Očekujemo Vas na prvom treningu u ponedeljak, 01.02.2016 god., u 18h u osnovnoj školi „Branko Radičević“.
Za dodatne informacije pozvati na 062/355-002

Share
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.