Vlast „NAGRADJUJE“ gradjane zbog podrške

Izvor: MC Bor, 22.Mar.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast „NAGRADJUJE“ gradjane zbog podrške

Bor, 22.03.2018. Saopštenje: Izborna lista MI ili ONI
ВЛАСТ  „НАГРАЂУЈЕ“  ГРАЂАНЕ ЗБОГ ПОДРШКЕ

Након одржаних избора многи су  очекивали да Вам се власт захвали на подршци коју сте им указали. Да ли сте их подржали  војевољно >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << или уз мање или веће претње, за две црвене (а многи и за петнаест црвених) и пакетић, свеједно, данас више није битно. Данас смо сви  на истим мукама. Данас су у ‘проблему и они који „нису имали за кога да гласају“.
ОНИ  се данас захваљују бирачима катастрофалним грејањем, и поред субвенција и поред великих обећања. Потрошили су око 45.000 тона угља. Ко ће платити додатне количине угља? Борани, наравно! Да ли ће неко за то одговарати, поднети оставку? Неће, наравно! ОНИ нису ту због народа већ због себе и својих џепова.

Претње које појединци упућују грађанима који су дали подршку нашој листи се настављају. Многим радницима у РТБ-у се од стране руководилаца отворено прети. Многима су промењена решења. Кажњени су само зато што су дали подршку нашој листи.
Упозоравамо све они који су се додатно осилили да то не чине, јер ће их рука закона стићи кад-тад! И њих, и налогодавце и помагаче! Адвокатски тимови наше коалиције су спремни и на услузи су свима онима који трпе мобинг! Морамо тако, јер је власт урушила све институције. Одговоре на пријаве које смо као листа упутили ПУ Бор 03. и 04. марта ове године још нисмо добили. Када министар Стефановић каже да су грађани Бора измислили џипове без таблица, не само да вређа грађане, већ нам даје на знање да су грађани препуштени сами себи.
Радње пред приватизацију РТБ-а  теку под велом тајне. А друго су причали до пре двадесетак дана. Упозоравали смо да власт Александра Вучића лаже народ. Да приватизацијом желе да сакрију криминал. Шта ће бити са радницима, са нашом децом? Каква нас будућност чека?  Коме ће припасти Борско језеро? Зашто држава продаје наш највећи ресурс?
Где су синдикати? Да ли знају која им је улога?
Упозоравали смо на све ово у изборној кампањи. Зато су користили све знане и незнане методе да утишају истину.

Верујемо да још није касно да се сви ујединимо против њих. Да сви будемо МИ! Да не дозволимо да ОНИ докусуре све. Ако им се УЈЕДИЊЕНИ не супроставимо ОНИ ће довести Бор и грађане у стање да грејање буде мисаона именица, а, како рече на конвенцији наше листе Синиша Ковачевић,ни „цртани лебац“ није далеко!
ИЗБОРНА ЛИСТА „МИ ИЛИ ОНИ“

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.