Ukida se kućno lečenje od COVID-19, obavezan odlazak zaraženih u bolnice

Izvor: Bor030.net, 07.Apr.2020, 12:34

Ukida se kućno lečenje od COVID-19, obavezan odlazak zaraženih u bolnice

Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut” prosledili su lokalnim samoupravama nove instrukcije. Nema više lečenja od kuće – svi zaraženi koronavirusom moraju da se leče u COVID bolnicama ili improvizovanim bolnicama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u resornom Ministarstvu. Do sada su pacijenti, koji nisu imali simptome bolesti […] The post Ukida se kućno lečenje od COVID-19, obavezan odlazak zaraženih u bolnice appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Ministarstvo zdravlja: Više nema kućnog lečenja za zaražene koronom, svi moraju u bolnicu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Apr.2020

Do sada su se pojedini pacijenti kod kojih je registrovan virus korona, a koji su imali blaže simptome, lečili u kućnoj izolaziji, ali to se menja. Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje “Batut” obavestili su lokalne samouprave da svi kod kojih se dijagnostifikuje korona moraju da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.