Više nema lečenja kod kuće, svi zaraženi moraju u bolnice

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 10:45

Više nema lečenja kod kuće, svi zaraženi moraju u bolnice

Svi zaraženi koronavirusom moraju da se leče u kovid-bolnicama ili improvizovanim bolnicama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i više nema lečenja kod kuće.

To su instrukcije koje su Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" prosledili lokalnim samoupravama.

Do sada su pacijenti koji nisu imali simptome bolesti ili su imali blažu kliničku sliku lečeni kod kuće.

Odlukom Vlade Srbije svi pozitivni na koronu biće lečeni u bolnicama, oni bez simptoma ili sa blažom kliničkom slikom u privremenim bolnicama, a oni sa težom kliničkom slikom u kovid-bolnicama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batut: Svi zaraženi moraju u bolnice, nema više lečenja kod kuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020

Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" prosledili su lokalnim samoupravama instrukcije da svi zaraženi virusom korona moraju da se leče u kovid bolnicama ili improvizovanim bolnicama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i da više nema lečenja kod kuće, rečeno je Tanjugu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ukida se kućno lečenje od COVID-19, obavezan odlazak zaraženih u bolnice

Izvor: Bor030.net, 07.Apr.2020

Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut” prosledili su lokalnim samoupravama nove instrukcije. Nema više lečenja od kuće – svi zaraženi koronavirusom moraju da se leče u COVID bolnicama ili improvizovanim bolnicama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, rečeno je...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.