Uhapšen zbog nasilja u porodici i ugrožavanja sigurnosti

Izvor: Bor030.net, 03.Apr.2020, 20:21

Uhapšen zbog nasilja u porodici i ugrožavanja sigurnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu uhapsili su N.B. (1962) iz okoline Knjaževca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je pretio bivšoj nevenčanoj supruzi, kao i da ju je više puta udario. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u […] The post Uhapšen zbog nasilja u porodici i ugrožavanja sigurnosti appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Ruma: Napao oca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020, 09:27

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi uhapsili su B. N. (51), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici...Sumnja se da je fizički napao oca i naneo mu lake telesne povrede...Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.