Uhapšen zbog droge i oružja, policija mu u dvorištu pronašla zasad marihuane

Izvor: Bor030.net, 22.Sep.2021, 23:17

Uhapšen zbog droge i oružja, policija mu u dvorištu pronašla zasad marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su D. A. (1989) iz okoline Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga i nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je u dvorištu osumnjičenog pronašla zasad sa 17 stablјika indijske konoplјe, visine […] The post Uhapšen zbog droge i oružja, policija mu u dvorištu pronašla zasad marihuane appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Temerin: Osumnjičeni za nelegalnu trgovinu narkoticima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 11:25

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od kilogram narkotika i uhapsili R. V. (1972) iz Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija intenzivno traga za još jednim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.