Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u školskom dvorištu

Izvor: Bor030.net, 11.Nov.2021, 12:11

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u školskom dvorištu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu, brzim i efikasnim radom rasvetlili su ubistvo dvadesetdevetogodišnjeg muškarca i uhapsili J.P. (2003) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo. On se sumnjiči da je sinoć u večernjim satima, u dvorištu jedne škole, nakon kraće rasprave, udarao rukama i nogama dvadesetdevetogodišnjeg muškarca iz […] The post Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u školskom dvorištu appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Negotinac osumnjičen za ubistvo

Izvor: Danas, 11.Nov.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu, brzim i efikasnim radom rasvetlili su ubistvo dvadesetdevetogodišnjeg muškarca i uhapsili J.P. (2003) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo, saopštio je danas portparol Policijske uprave Bor.

Nastavak na Danas...

MUP: Uhapšen muškarac u Beogradu sa kilogramom marihuane

Izvor: N1 televizija, 12.Nov.2021, 09:17

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Beogradu uhapsili su M.A. (28) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili oko kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.