USKORO 3D PROJEKCIJE: Borski bioskop od sada jedini sa stalnim repertoarom u istočnoj Srbiji

Izvor: Bor030.net, 28.Okt.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO 3D PROJEKCIJE: Borski bioskop od sada jedini sa stalnim repertoarom u istočnoj Srbiji

Borski bioskop “Zvezda” od 25. oktobra jedini je bioskop u istočnoj Srbiji sa stalnim repertoarom. Sve to postalo je moguće velikim investicijama Ustanove “Centar za kulturu grada Bora” u modernizaciju sale i opreme. Bioskop “Zvezda” u Boru može se od ove jeseni pohvaliti krupnim promenama koje su se u prethodnom periodu desile. Naime, uz već […] The post USKORO 3D PROJEKCIJE: Borski bioskop od sada jedini sa stalnim repertoarom u istočnoj Srbiji appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Predstava za decu “Princeza fina Žozefina” u organizaciji borskog Centra za kulturu [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 28.Okt.2019

Ustanova Centar za kulturu grada Bora i dramski studio za decu organizuju pozorišnu predstavu za najmlađe pod naslovom “Princeza fina Žozefina”. Prikazivanje ove predstave zakazano je 29. oktobar u sali Muzičke škole sa početkom u 19 sati. Cena ulaznice iznosi 100 dinara, a mogu se kupiti svakog...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.