U CENTRU VRNJAČKE BANJE GRADI SE NOVA CRKVA

Izvor: TvojPortal.com, 30.Jul.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U CENTRU VRNJAČKE BANJE GRADI SE NOVA CRKVA

- Vladika Žički Hrizostom osveštao temelj-
VRNJAČKA BANJA- U drugoj polovini prošle godine završeni su svi pripremni radovi za početak izgradnje crkve u centralnom banjskom parku.Krajem aprila ove godine temelje novog hrama osveštao je Njegovo preosveštenstvo Vladika Žički Hrizostom.Radovi od tada teku po planu i predviđenoj dinamici koje izvodi vrnjačka firma „Beli bor“,u toku su fasadni radovi i radovi na svodovima hrama,rekli su nam nadležni u ovoj firmi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />


Radi se od pune opeke i armiranih stubova a sveštenstvo je zadovoljno tempom izvedenih radova, koji ipak zavisi od novčanih sredstava,pa tako ovu novu crkvu koja će ulepšati izgled centralnog banjskog parka,ne gradi crkva već građani svojim novčanim prilozima, čiji se konačan završetak izgradnje ne može predvideti,dodali su nam u vrnjačkoj firmi „Beli Bor“.
Dragan Ivanović

Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.