U Boru 506 aktivnih slučajeva, četiri pacijenta na respiratorima – Nove mere Štaba za vanredne situacije

Izvor: Bor030.net, 23.Nov.2020, 19:52

U Boru 506 aktivnih slučajeva, četiri pacijenta na respiratorima – Nove mere Štaba za vanredne situacije

U Boru je prema zvaničnim podacima koronavirus aktivan kod 506 osoba, što je za 13 više nego juče, rečeno je u obraćanju javnosti nakon održane sednice Gradskog štaba za vanredne situacije grada Bora. U toku jučerašnjeg dana u kovid ambulanti obavljeno je 90 pregleda, od kojih je 45 osoba testirano. Na koronavirus je pozitivno još […] The post U Boru 506 aktivnih slučajeva, četiri pacijenta na respiratorima – Nove mere Štaba za vanredne situacije appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Epidemiološka situacija u Aleksandrovcu izuzetno loša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 15:29

Epidemiološka situacija na području opštine Aleksandrovac izuzetno je loša i tokom jučerašnjeg dana u kovid ambulanti pregledano je 266 pacijenta, saopšteno je nakon sednice opštinskog Štaba za vanredne situacije...Ambulanta koja redovno radi do 21 sat, radila je noćas do 01.30. Ukupan broj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.