U AKCIJI BORSKE POLICIJE I ŽANDARMERIJE, UHAPŠEN MLADIĆ ZBOG TRGOVINE DROGOM

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Jul.2023, 15:52

U AKCIJI BORSKE POLICIJE I ŽANDARMERIJE, UHAPŠEN MLADIĆ ZBOG TRGOVINE DROGOM

Bor, 6. jul – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, u saradnji sa Odredom Žandarmerije u Nišu, uhapsili su V. R. (2003) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.
Policija je u stanu koji osumnjičeni koristi pronašla oko 129 grama praha za koji se sumnja da je heroin i oko 23 grama amfetamina.
V. R. je prethodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << kako se sumnja, na autobuskoj stanici, kada je ugledao policiju, bacio kesu sa oko 51 gram amfetamina, a potom pokušao da pobegne, ali su ga policajci sustigli i uhapsili.
 – Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak U AKCIJI BORSKE POLICIJE I ŽANDARMERIJE, UHAPŠEN MLADIĆ ZBOG TRGOVINE DROGOM se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.