Stotka za sedmu pobedu košarkaša Bora

Izvor: MC Bor, 09.Dec.2013, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stotka za sedmu pobedu košarkaša Bora

9.decembar.Bor
Autor: S.Ranđelović
I MRL – ISTOK 10.KOLO : KK Rtanj – KK BOR RTB 89:100 (20:30; 27:24; 24:18; 18:28)
Košarkaši Bora ostvarili su sedmu prvenstvenu pobedu. Protivnik je bila ekipa boljevačkog Rtnja koja je veoma opasan protivnik na svom terenu. Pobeda je ostvarena velikim zalaganjem i čvrstom odbranom, koja je izazvala nervozu domaćih igrača i rukovodstva koji su dobili čak četiri tehničke greške. U pobedničkoj ekipi koja je ponovo nastupila bez kapitena Arsića, najbolji su bili Rašić sa 38 poena, Rosić  28, Petrović 17 i Martinesić 14 poena. U strelce se upisao još samo Jovanovski sa 3 poena, ali on je imao veliku ulogu u odbrani jer je uspeo da zaustavi najopasnijeg igrača domaćih Brankovića koji je postigao samo 11 poena. U ekipi Rtnja istakli su se bivši igrač Bora Mladenović sa 35 koševa i kapiten Trtić sa 22. Utakmicu su sudili Simonović iz Niša i Semaljević iz Prokuplja.
Ekipa Bora u sledećem 11 kolu na svom terenu dočekuje još jednog favorita za najviši plasman ekipu Niša, i za pobedu će im sem dobre igre svakako biti potrebna i podrška domaće publike.
KK Rtanj : Trtić 22, Pavlović, Mladenović 35, Gocić 3, Šćekić 6, Mijatović 5, Veličković 5,  Grbović, Jogrić, Branković 11, Gavrilović, Petrović 2. Trener: S.Dragojević
KK BOR RTB : Martinesić 14, Jovanovski 3, Prodanović, Nikolić, Perišić, Petrović 17, Pekić, Stanković, Rosić 28, Mišković, Rašić 38, Ilić. Trener : T.Paunović.

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Poraz Bora na svom terenu

Izvor: MC Bor, 09.Dec.2013

9.decembar.Bor. Autor : S.Ranđelović. KMF Bor – KMF Prokuplje 7:8 (1:4). Sinoć smo videli slabo izdanje borskih majstora malog fudbala.Meč sa puno grešaka koje su gosti iz Prokuplja znalački koristili i iz brzih kontranapada lako postizali golove. Već na samom početku...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.