Poraz Bora na svom terenu

Izvor: MC Bor, 09.Dec.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Bora na svom terenu

9.decembar.Bor
Autor : S.Ranđelović
KMF Bor – KMF Prokuplje 7:8 (1:4)
Sinoć smo videli slabo izdanje borskih majstora malog fudbala.Meč sa puno grešaka koje su gosti iz Prokuplja znalački koristili i iz brzih kontranapada lako postizali golove. Već na samom početku ekipa Prokuplja je povela sa dva- nula. Borani su uspeli da stabilizuju igru, imali su nekoliko dobrih šansi ali iskoristili su samo jednu i smanjili na dva – jedan. Odmah u sledećem napadu gosti postižu i treći gol, a do kraja poluvremena i četvrti i na odmor odlaze sa ubedljivom prednošću.
U drugom delu domaći kreću žestoko u napad ali i dalje promašuju šanse a gosti kažnjavaju svaku grešku. Na polovini drugog poluvremena rezultat je 6:3 za Prokuplje. Borani tada kreću na sve ili ništa, izvode golmana iz igre i kreću u napad sa pet igrača u polju i to im se isplatilo. Na minut pre kraja dolaze do izjednačenja 6:6. I onda u poslednjih 55 sekundi počinje drama. Posle još jedne brzopleto izgubljene lopte igrači Prokuplja ponovo dolaze u vođstvo od 7:6. Bor ponovo napada bez golmana, jedno loše dodavanje gosti ispucavaju u prazan gol i vode sa 8:6. Do kraja domaći smanjuju na 8:7, ali na semaforu je ostalo samo nekoliko sekundi, i nije bilo vremena za još jedno izjednačenje.
 
 

Podeli/Sačuvaj
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.