Sportski centar Bor: LETNJE IGRE NA BAZENIMA  21. JULA

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Jul.2023, 05:13

Sportski centar Bor: LETNJE IGRE NA BAZENIMA 21. JULA

Bor, 18. jul – Obaveštavamo korisnike usluga da otvoreni bazeni USC ,,Bobana Momčilović Veličković“ u Boru neće raditi u petak 21. jula.
Na otvorenim bazenima Ustanove održaće letnji turnir igara na vodi ,,Sportski duh“ kroz nekoliko takmičarskih discplina sa početkom u 19:30 časova.
Manifestacija je otvorena za sve zainteresovane punoletne učesnike takmičenja koji se mogu prijaviti do 19.jula sa formiranom ekipom od 6 članova (4 muška i 2 ženska člana) na >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << broj telefona 060/27-27-048.
Učesnicima želimo mnogo sreće na takmičenju a posetiocima uživanje u gledanju sportskih veština na vodi.
Ulaz je besplatan!
Sportski centar Bor
Članak Sportski centar Bor: LETNJE IGRE NA BAZENIMA 21. JULA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Igre na vodi u petak na borskim bazenima

Izvor: Bor030.net, 18.Jul.2023

Manifestacija „Sportski duh“, koja se nezvanično smatra naslednikom popularnih Igara bez granica, biće održana u petak, 21. jula na bazenu Bobana Momčilović Veličković u Boru. Organizatori najavljuju niz zanimljivih takmičenja koja će ispuniti bazen veseljem i nadmetanjem. „Obožavaoci...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.