Saopštenje: SU JONGDING, NOVI JE GENERALNI DIREKTOR KOMPANIJE „SRBIJA ZIĐIN MAJNING“

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Mar.2024, 12:12

Saopštenje: SU JONGDING, NOVI JE GENERALNI DIREKTOR KOMPANIJE „SRBIJA ZIĐIN MAJNING“

Bor, 6. mart – Su Jongding (Su Yongding) imenovan je za novog generalnog direktora kompanije „Srbija Ziđin Majning“.
Odlukom Ziđin Majning Grupe poslove zakonskog zastupnika Srbija Ziđin Majning-a, borske rudarske kompanije koja upravlja zelenim rudnikom Čukaru Peki, u narednom periodu obavljaće Su Jongding.
Su Jongding, (42 godine), rođen je u gradu Dingsi, u kineskoj provinciji Gansu. Školovao se na vodećim svetskim >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << univerzitetima u Kini i Velikoj Britaniji. Prvu diplomu visokog obrazovanja stekao je na jednom od najprestižnijih državnih univerziteta u Kini, na Central South univerzitetu gde je, u junu 2005. godine, diplomirao na odseku rudarstva i geotehničkog inženjerstva, a tri godine kasnije, u junu 2008. godine, stekao i zvanje mastera bezbednosnih tehnologija i inženjeringa. U želji da unapredi svoje znanje, školovanje je nastavio u Velikoj Britaniji, na Univerzitetu u Edinburgu, gde je, u septembru 2021. godine, stekao i master diplomu iz poslovne administracije. Kao visokokvalifikovani inženjer pridružio se Ziđin Majning Grupi u februaru 2022. godine. Pre imenovanja na poziciju generalnog direktora kompanije, obavljao je funkciju izvršnog direktora kompanije Srbija Ziđin Majning, a bio je i generalni direktor kompanija Ziđin Majning Trejding u Kini i JCHX u Africi. Za svoj rad nagrađen je specijalnom nagradom prve klase, a istakao se po svom znanju, iskustvu, profesionalnosti i izuzetno odgovornom odnosu prema poslu. Osim maternjeg kineskog jezika, Su Jongding odlično govori i engleski jezik. Oženjen je i otac je dvoje dece.
Članak Saopštenje: SU JONGDING, NOVI JE GENERALNI DIREKTOR KOMPANIJE „SRBIJA ZIĐIN MAJNING“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Su Jongding novi generalni direktor kompanije „Srbija Ziđin Majning“

Izvor: Bor030.net, 06.Mar.2024

Su Jongding (Su Yongding) imenovan je za novog generalnog direktora kompanije „Srbija Ziđin Majning“. Odlukom Ziđin Majning Grupe poslove zakonskog zastupnika Srbija Ziđin Majning-a, borske rudarske kompanije koja upravlja zelenim rudnikom Čukaru Peki, u narednom periodu obavljaće Su Jongding....

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.