SVAKO DOMAĆINSTVO U BORU DOBIJA 15.000 DINARA NOVČANE PODRŠKE IZ GRADSKOG BUDŽETA

Izvor: TimockeVesti.net, 27.Sep.2023, 05:31

SVAKO DOMAĆINSTVO U BORU DOBIJA 15.000 DINARA NOVČANE PODRŠKE IZ GRADSKOG BUDŽETA

Bor, 27. septembar – Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić, najavio je juče novčanu pomoć iz gradskog budžeta. Prema Milikićevim rečima, svako domaćinstvo na teritoriji grada Bora, bez obzira da li se nalazi u gradu ili selu, dobiće jednokratnu finansijsku podršku u iznosu od 15.000 dinara.
Ova potez gradske uprave ima za cilj da pruži pomoć i olakšanje građanima u teškim vremenima, a gradonačelnik je istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je to rezultat odgovorne politike i brige za sugrađane.
– Ovih dana će biti rebalans budžeta u kojim ćemo predvideti da svako domaćinstvo na teritoriji grada Bora, bilo ono u selu ili u gradu, dobije jednokratnu finansijsku podršku od 15.000 dinara. Na teritoriji grada Bora imamo nešto malo manje od 16.000 domaćinstava i sva će dobiti po 15.000 dinara. To je ono što grad Bor i nas danas u Boru odvoja od drugih gradova u Srbiji, pre svega odgovorno vođenje grada i politike, ali i brigu o samim sugrađanima – izjavio je Milikić.
Milikić je takođe naglasio da će ova jednokratna pomoć za domaćinstva ići preko Centra za socijalni rad u Boru i da će biti postavljen poseban poziv za podnošenje zahteva, slično kao i prošle godine. Građani će morati da obezbede određenu dokumentaciju i dostave je Centru za socijalni rad. Gradonačelnik očekuje da će sredstva biti uplaćena početkom decembra meseca, nakon stupanja na snagu rebalansa budžeta.
Članak SVAKO DOMAĆINSTVO U BORU DOBIJA 15.000 DINARA NOVČANE PODRŠKE IZ GRADSKOG BUDŽETA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.