SRPSKI GRAD U NEMILOSTI STRAVIČNOG NEVREMENA! Snažna OLUJA sručala se žestoko, tukli grad i grmljavina, SVE SE BELI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 20:32

SRPSKI GRAD U NEMILOSTI STRAVIČNOG NEVREMENA! Snažna OLUJA sručala se žestoko, tukli grad i grmljavina, SVE SE BELI!

RHMZ izdao novo upozorenje

Nevreme se iznenada sručilo na grad Bor, oko 17 sati, a pljusak sa gradom je rasterao građane sa ulica.

Prema najavama RHMZ popodne uz promenjivu oblačnost u centralnim, zapadnim, južnim i istočnim krajevima očekuje se mestimično kratkotrajna kiša ili pljusak a na jugozapadu lokalno i pojava grmljavine. Na visokim planinama očekuje se i sneg, prema najavama RHMZ.

Da podsetimo, ovo je drugo snažno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nevreme na ovom području za 24 sata. Nevreme koje je juče oko 15 sati pogodilo Bor i okolinu ostavilo je posledice u pojedinim mesnim zajednicama koje će zahtevati ozbiljniju sanaciju.

Radnici Javno komunalnog preduzeća "Treći oktobar" uklonili su sa ulica zemlju i rizlu koju je, posle obilnih kiša nanela voda. Ipak, u mesnoj zajednici "Novo selište" svi problemi nisu sanirani.

Voda je odnela deo pešačke staze koja spaja ulice Petra Radovanovića i Njegoševu i ovaj deo je i dalje opasan za prolaz. Takođe, u naselju Kučajna pokrenuto je klizište koje je stiglo do ivice puta.

Izvor: Srbija Danas/Blic.rs/D.K./Preneo: V.M.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.