RTB BOR ugovorio posao od 1,75 miliona dinara: Uskoro kreće realizacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTB BOR ugovorio posao od 1,75 miliona dinara: Uskoro kreće realizacija

Poboljšanje statusa fabrike iz Leška

Na sastanku delegacije preduzeća "Lola FOT" iz Leška sa predstavnicima RTB Bor ugovoren je posao vredan 1.750.000 dinara sa trenutnom realizacijom.

Delegacija koju su predvodili zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev i direktor fabrike Prvica Jevremović, posetila je RTB Bor, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa generalnim direktorom te kompanije Blagojem Spasovskim razgovarala o produbljivanju strateške saradnje, saopštila je kancelarija za Kosovo i Metohiju.

"Lola FOT" je, kao značajan proizvođač kovanih i presovanih proizvoda na bazi čelika i obojenih metala, prirodno oslonjena na RTB Bor, i intenzivnija saradnja doprinela bi očuvanju 156 radnih mesta u Lešku, podigla proizvodnju i osigurala održivi razvoj fabrike, zaključeno je na sastanku.

Delegacija "Lole FOT" izrazila je interesovanje za proces privatizacije RTB Bor, i načine na koji bi taj proces mogao uticati na položaj i status fabrike iz Leška.

Na sastanku je dogovorena i kontinuirana saradnja i redovni mesečni susret, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.