Ziđin koper: Požar u rudniku Jama lokalizovan, nema povređenih

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 13:09

Ziđin koper: Požar u rudniku Jama lokalizovan, nema povređenih

Kompanija Srbija Ziđin koper saopštila je danas da je požar u rudniku "Jama" u Boru lokalizovan i da nema povređenih.

Navedeno je da je oko 11 časova izbio požar na površini koja je izvozni šaht rudnika "Jama", a da je uzrok najverovatnije paljenje trake koja pokriva drobilicu, a zbog radova na zavarivanju drobilice.

Brzom reakcijom Vatrogasno-spasilačke ekipe i Sektora za bezbednost proizvodnje svi zaposleni su evakuisani i nalaze se van životne opasnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navedeno je u saopštenju.

Požar je ugašen oko 13 časova, a daljom istragom biće utvrđeni detalji ovog događaja, objavio je Ziđin koper.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Bor,   Zimske gume

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glavna poruka sa protesta: "Blokiraćemo Srbiju da bi Vučić otišao"

Izvor: B92, 19.Maj.2023

Jelena Mihailović, aktivistkinja DS, poručila je večeras na političkom protestu u Beogradu da će blokirati celu Srbiju, da bi Vučić otišao, pišu Novosti...Na političkom protestu koji se održava pod parolom borbe protiv nasilja, ona je poručila:.."Spremni smo da blokiramo Srbiju. Srbija mora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.