Policija u Boru uhapsila osumnjičenog za nasilje u porodici

Izvor: Bor030.net, 07.Maj.2023, 17:35

Policija u Boru uhapsila osumnjičenog za nasilje u porodici

Borska policija uhapsila je S.Š. (1997) iz Bora, zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici. Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Bor, S.Š. je sinoć nakon rasprave, držeći sataru u ruci, pretio svojoj sestri da će je ubiti. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su odmah intervenisali i uhapsili osumnjičenog. S.Š. će uz krivičnu prijavu […] The post Policija u Boru uhapsila osumnjičenog za nasilje u porodici appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masovna tuča na biračkom mestu za turske izbora u Amsterdamu VIDEO

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 11:16

Pripadnici holandske policijske prekinuli su masovnu tuču na biračkom mestu za turske državljane u Amsterdamu koji glasaju na opštim izborima, prenose mediji...Policajci su se u nedelju uveče u velikom broju intervenisali kako bi prekinuli sukob koji se dogodio oko 21 čas, neposredno pre zatvaranja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.