Pobeda fudbalera Bora za prvo mesto

Izvor: MC Bor, 11.Nov.2013, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda fudbalera Bora za prvo mesto

11.novembar.Bor
Autor: S.Ranđelović

Pomoravsko – timočka zona , 13.kolo. FK Trajal – OFK BOR 1:4 (0:0)
Fudbaleri Bora ostvarili su osmu prvenstvenu pobedu koja ih je posle poraza do sada vodećeg Borca iz Bivolja u Zaječaru dovela na vodeće mesto na tabeli. Sada ekipa Bora , dva kola pre kraja jesenjeg dela ima dva boda više od Borca i četiri , odnosno pet u odnosu na Kablove i Ozren. OFK Bor do kraja igra na svom terenu protiv Župe iz Aleksandrovca i „gostuje“ ekipi Rudara na četvrtom kilometru.
Borani su do  pobede u Kruševcu došli u drugom delu meča golovima Dejana Mašića u 52 i 70. minutu, Lazarevića u 67. minutu i Saše Ivanova u 90. Jedini gol za domaći Trajal postigao je rezervista Miljković u 86.minutu utakmice. Šute kartone dobili su Milenković iz Trajala i Stanojević iz ekipe Bora.



Podeli/Sačuvaj
Pogledaj vesti o: Bor,   Kruševac

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.