Pitanje gradonačelniku Bora: ŠTA JE SA PETICIJOM ZA „LEŽEĆE POLICAJCE“?

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Feb.2024, 13:54

Pitanje gradonačelniku Bora: ŠTA JE SA PETICIJOM ZA „LEŽEĆE POLICAJCE“?

Otvoreno pismo prenosimo u celosti
Bor, 5. februar – Gospodine gradonačelniče, obraćam Vam se u ime stanara naselja Sunce, koji su gradskoj upravi još prošle godine predali peticiju kojom traže postavljanje ležećih policajaca uz dečije igralište.
Nedostatak ležećih policajaca direktno ugrožava bezbednost dece i svih stanovnika ovog naselja i preti da izazove tragediju. Ne mali broj vozača, koji se kreću ovim putem prema Boru 2, ne poštuju saobraćajna pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i voze velikom brzinom. Ležeći policajci bi ovaj problem rešili.
Praksa jeste da se postavljaju najčešće u blizini škola, ali zakon dozvoljava da budu postavljeni svuda gde je radi bezbednosti neophodno.
Zahtevamo da ispoštujete peticiju stanara ovog naselja. To je u najboljem interesu dece koja se na ovom igralištu igraju, ali i koja tim putem odlaze ili dolaze u školu.
Miroslav Pati Jovanović, Stranka slobode i pravde Bor
Članak Pitanje gradonačelniku Bora: ŠTA JE SA PETICIJOM ZA „LEŽEĆE POLICAJCE“? se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.