Pavić: „Firma nije oštećena“

Izvor: Bor030.net, 19.Maj.2021, 16:45

Pavić: „Firma nije oštećena“

Direktor Vodovoda u Boru, Goran Pavić, nakon što što su ga priveli pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a Srbije povodom sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, izjavio je da je svestan da je greška napravljena, ali da mu to nije bila namera. Pavić je nakon davanja izjave nadležnom tužilaštvu pušten na slobodu. U izjavi […] The post Pavić: „Firma nije oštećena“ appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Milikić povodom hapšenja direktora Vodovoda u Boru

Izvor: Bor030.net, 19.Maj.2021

Povodom privođenja direktora JKP “Vodovod” na saslušanje zbog sumnje da su on i službenik S.V. (1988) “zloupotrebili službeni položaj i ovlašćenja kako bi izbegli postupak sprovođenja javne nabavke u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama”, oglasio se i gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić....

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.