PU Bor: Za dva dana otkriveno 243 saobraćajna prekršaja u blizini pešačkih prelaza

Izvor: Bor030.net, 01.Dec.2023, 05:34

PU Bor: Za dva dana otkriveno 243 saobraćajna prekršaja u blizini pešačkih prelaza

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, tokom prva dva dana 12. centralne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje prekršaja prekoračenja brzine u blizini pešačkih prelaza, otkrili su ukupno 243 saobraćajna prekršaja. Od ukupnog broja otkrivenih prekršaja, 210 su prekršaji prekoračenja brzine, a 125 je učinjeno u zoni pešačkih prelaza. „Apelujemo na vozače da budu […] The post PU Bor: Za dva dana otkriveno 243 saobraćajna prekršaja u blizini pešačkih prelaza appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Kažnjeni zbog saobraćajnih prekršaja u Sremskoj Mitrovici i Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su trojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, dvojicu koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga i jednog koji je vozio bez položenog vozačkog ispita.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.