PU Bor: Isključen iz saobraćaja zbog vožnje sa 1,72 promila alkohola u organizmu

Izvor: Bor030.net, 19.Mar.2024, 20:08

PU Bor: Isključen iz saobraćaja zbog vožnje sa 1,72 promila alkohola u organizmu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru isključili su iz saobraćaja četrdesetpetogodišnjeg vozača „nisana“ koji je vozio sa 1,72 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava. The post PU Bor: Isključen iz saobraćaja zbog vožnje sa 1,72 promila alkohola u organizmu appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Bor: VOZIO POD DEJSTVOM KOKAINA

Izvor: TimockeVesti.net, 20.Mar.2024, 16:58

Bor, 20. mart – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru isključili su iz saobraćaja četrdesetjednogodišnjeg vozača automobila „bmv“ koji je vozio pod dejstvom kokaina, amfetamina i benzodiazepina.. – Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podneta odgovarajuća...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.