POGINULI MUŽ, ŽENA I TAŠTA, DETE (3) TEŠKO POVREĐENO: Stravična saobraćajna nesreća kod Bora!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Avg.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINULI MUŽ, ŽENA I TAŠTA, DETE (3) TEŠKO POVREĐENO: Stravična saobraćajna nesreća kod Bora!

Tri osobe su poginule, a četvoro njih je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13 sati na novom putu Bor-Zaječar, pre aerodroma, potvrdila je Beti policija u Boru.

Nesreća se dogodila kada je automobil beogradskih tablica zakačio desnu ivicu kolovoza, proklizao na zemljištu pored puta, potom je vozač izgubio kontrolu, prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa automobilom "opel" >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji je dolazio iz pravca Zaječara.

Nastradali su Borani. Prema prvim informacijama, nesreću je izazvao policajac, koji je poginuo u sudaru. Poginule su i njegova supruga i tašta, a njegovo trogodišnje dete je prevezeno u bolnicu sa teškim povredama. 

Na licu mesta nalaze se vatrogasci i policija i put ka Zaječaru je trenutno u prekidu.

(Telegraf.rs / Beta)


Pogledaj vesti o: Bor,   Opel

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Hteo da pomogne povređenima, pa poginuo

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Avg.2016

Makedonac, koji se nalazio u "Kamperu“, a koji se kretao iza "Pežoa“, videvši nezgodu istrčao je da pomogne unesrećenima, tada je na njega naleteo "Mercedes“ mađarskih registarskih tablica i usmrtio ga na licu mesta.. . Četrdesetčetvorogodišnji makedonski državljanin sa boravištem u...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.