PETNAEST GODINA POSTOJANJA SRPSKE BANKE

Izvor: MC Bor, 15.Nov.2011, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETNAEST GODINA POSTOJANJA SRPSKE BANKE

Bor, 15.novembar
Autor:B.F.
Povodom 15 godina postojanja i  Dana Srpske banke, ova finansijska institucija u vlasništvu Republike Srbije, odlučila je da nastavi da pomaže Kraljevo koje je postradalo u prošlo godišnjem zemljotresu.
Ove godine biće izdvojeno još više novca nego lani, a deo od 1.500.000 dinara biće namenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << za obnovu Osnovne škole „Čibukovački partizani“ koja ni danas ne radi u normalnim uslovima.
U sklopu obeležavanja svog dana, Srpska banka je uručila priznanja najuspešnijim klijentima: Koncernu Farmakom MB iz Šapca u rangu velikih preduzeća i Institutu „Nikola Tesla“ iz Beograda u rangu malih i srednjih preduzeća. Poslovnica u Kraljevu izabrana je za najbolju a proglašeni su i najbolji radnici u 2011. godini.
Prezentujući uspešno poslovanje i u ovoj godini Ivan Maričić, direktor Srpske banke, istakao je da su u jeku finansijke krize otvorene još tri poslovnice, te da je banka osnivanjem Fondacije „5+“, namenjen talentovanim i siromašnim učenicima, pokazala kako i finansijske institucije mogu naći način da ulaganjem u budućnost pomognu i građanima i državi.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.