Odbornica Živković: ZAŠTO SAM ODBILA DA NAPUSTIM SEDNICU SKUPŠTINE GRADA BORA?

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Mar.2024, 01:03

Odbornica Živković: ZAŠTO SAM ODBILA DA NAPUSTIM SEDNICU SKUPŠTINE GRADA BORA?

Bor, 16. mart – U toku jučerašnje sednice Skupštine grada Bora, odbornici opozicije su se našli u središtu kontinuiranih verbalnih napada i kršenja poslovnika od strane gradske vlasti. Napetost je eskalirala do tačke kada je odbornica iz redova Srpske napredne stranke (SNS) izrekla skandaloznu optužbu prema koleginici iz opozicije.
– Izloženi smo konstantnim uvredama od strane gradske vlasti i konstantnom kršenju Poslovnika, da bi na kraju po 18. tački došlo do toga da mi odbornica SNS – a kaže i: ‘Vi ste polagali zakletvu za Narodnog poslanika u wc–u – izjavila je Irena Živković, Narodna poslanica iz Bora sa liste Srbija protiv nasilja...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.