Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (sredu) 29. septembar

Izvor: Bor030.net, 28.Sep.2021, 22:03

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (sredu) 29. septembar

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu u sredu, 29. septembra, jedan broj potrošača biće privremeno isključen sa elektro mreže. Iz Elektrodistribucije su saopštili da će zbog radova na dalekovodu u kratkotrajno bez električne energije ostati potrošači Banjskog Polja i Jezera u periodu od 8 do 9 sati. Planirani prekid u isporuci električne energije imaće i potrošači […] The post Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (sredu) 29. septembar appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

BEOGRAĐANI - PAŽNJA! U petak će ovi delovi grada biti BEZ STRUJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 10:08

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži, u Beogradu će u petak bez električne energije ostati potrošači u više ulica, saopšteno je iz Elektrodistribucije Beograd...U opštini Stari grad od 10.30 do 13 časova struja će biti isključena u Gospodar Jovanovoj 22, 26-28, 29-35F/8, Strahinjića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.