OTVORENO PISMO IRENE ŽIVKOVIĆ GRADONAČELNIKU BORA

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Okt.2023, 05:02

OTVORENO PISMO IRENE ŽIVKOVIĆ GRADONAČELNIKU BORA

Bor, 3. oktobar – Zamenik gradonačelnika javno objašnjava da je vladajuća koalicija u Boru stabilna i jaka i da su to razlozi što Aleksandar Milikić nije još jedan u nizu SNS gradonačelnika i predsednika opština koji ovih dana daju ostavke.
Možda ovo izjavljuje zato što ne zna da svi u Boru znaju da biste i te kako potrčali da među prvima date ostavku da je takvo naređenje stiglo od Vašeg vrhovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << komandanta.
Možda zato što ne zna da svi u Boru znaju da nijednu odluku ne donosite sami već samo ispunjavate naređenja, nekad Zijina, nekad vrha Vaše stranke.
Gospodine Milikiću, svi u Boru su videli da ste stabilnu većinu napravili kupovinom odbornika tzv opozicije okupljenih oko Mikija Janoševića koji je prevario i prodao svoje birače, a ne glasovima Borana. Borani nisu glasali za ovu „većinu“ u Skupštini i to posebno dokazuju upravo potpisivanjem peticije kojom pokušavaju da ospore odluke ove vlasti. Referendum bi bio tačan i kristalno jasan dokaz da vaše odluke i vaša vlast nemaju legitimitet, da nemaju podršku u narodu, pa zato i ne smete da dozvolite njegovo raspisivanje.
I na poslednjoj sednici Skupštine grada ova, kupovinom sklepana, vlast je dokazala da radi isključivo u ličnim interesima SNS -a i u interesu procenata u privatne dzepove, a suprotno interesima građana Bora.
Mislite da Borani nisu videli kako vaši odbornici glasaju protiv slobodnog izražavanja volje građana na referendumu o prioritetu nove bolnice pred akva parkom?
Mislite da Borani nisu videli kako iz njihovog dzepa vadite još 400 miliona da ubacite u rupu bez dna Toplane, na čije čelo ste protivzakonito postavili svog druga fudbalera koji ne ispunjava nijedan zakonski propisan uslov?
Mislite da Borani nisu čuli predsednika Skupštine Žikića kad je rekao:“ Možete da bacite potpise građana u kontejner!“ ili Mikija Janoševića kad je rekao:“ Sad mi odlučujemo!“?
Čuli su i videli, gospodine Milikiću, i sve razumeju Borani.
Razumeju i zašto odbornici vlasti samo ćute i glasaju po naređenju. Razumeju i zašto nas vaši funkcioneri vređaju kad iznosimo istinu na Skupštini. Razumeju i zašto ste vršili torturu držeći sednicu Skupštine do 22:20h da bi po mraku glasali protiv interesa građana.
Sve vide i sve znaju. A koliko vam je klimava ta Vaša „stabilna većina“ znaju i u samom vrhu SNS – a. I zato ne smeju da Vam dozvole ostavku. Jer znaju da ponovnu većinu nikad više nećete moći da formirate.
Da nije tako, naređenje bi stiglo kao i svuda gde je SNS dovoljno jak i Vi biste potrčali da naređenje poslušate i među prvima date ostavku.
Jer Vi svoj stav i svoju politiku nemate. Imate samo lične interese koje samo poslušništvom možete da ostvarite. Pa makar Bor i prestao da postoji.
Irena Živković, odbornik u Skupštini grada Bora
Članak OTVORENO PISMO IRENE ŽIVKOVIĆ GRADONAČELNIKU BORA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.