Na Darka (45) se obrušila tona zemlje na dubini od 700 metara, a onda se desilo ČUDO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Darka (45) se obrušila tona zemlje na dubini od 700 metara, a onda se desilo ČUDO!

U teškoj nesreći u podzemnom rudniku “Jama”, koji posluje u sastavu RTB Bor teško je povređen rudar Darko P. (45)

On je sa prebačen u KBC Niš, sa teškim povredama.

Njemu su kako se nezvanično saznaje konstatovane povrede glave i drugih delova tela (razderotina na kosmatom delu glave, povrede kostiju lica, razderina očnog kapka, prelom 3 rebra sa nagnječenjem pluća).

Prema prvim informacijama na nesrećnog rudara koji se nalazio na oko 700 metara ispod površine obrušila se tona kamenje i zemlje i pravo je čudo da je preživeo.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rudar "supermen" ČUDOM OSTAO ŽIV, njegove kolege su HEROJI: Evo šta ga je spasilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 08:33

U podzemnom kopu u Boru teško povređen D. P. (45). Na dubini od 700 metara zatrpala ga tona rude, kada je krenuo da očisti bunker. Dvojica kolega su skočili da mu pomognu, ali umalo da i oni budu zatrpani..D. P. rudar u podzemnom kopu "Jama", iz sastava kineske kompanije "Ziđin Bor", teško je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.