Milica Pavlović i Isak Šabanović nastupaju na proslavi Dana rudara na Borskom jezeru

Izvor: Bor030.net, 25.Jul.2023, 16:24

Milica Pavlović i Isak Šabanović nastupaju na proslavi Dana rudara na Borskom jezeru

Folk izvođači Milica Pavlović i Isak Šabanović, kao i popularni DJ Šone nastupaće u 6. avgusta povodom obeležavanja Dana rudara. Ziđin će organizovati veliki koncert, koji će i ovog puta biti održan na Borskom jezeru. Planirano je da DJ Šone nastup pred svojim sugrađanima počne u 17 časova, dok će Milica Pavlović na binu oko […] The post Milica Pavlović i Isak Šabanović nastupaju na proslavi Dana rudara na Borskom jezeru appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

MILICA PAVLOVIĆ, ISAK ŠABANOVIĆ I DJ SHONE NASTUPAJU NA PROSLAVI DANA RUDARA NA BORSKOM JEZERU

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Jul.2023, 05:02

Bor, 26. jul – Veliki spektakl očekuje Borane povodom proslave Dana rudara u Boru 6. avgusta ove godine. Obe vodeće rudarske kompanije u Boru Srbija Ziđin Koper i Srbija Ziđin Majning i ove godine organizuju veliki koncert na Borskom jezeru, na kojem će nastupiti poznati folk izvođači Milica...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.