MILICA PAVLOVIĆ, ISAK ŠABANOVIĆ I DJ SHONE NASTUPAJU NA PROSLAVI DANA RUDARA NA BORSKOM JEZERU

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Jul.2023, 05:02

MILICA PAVLOVIĆ, ISAK ŠABANOVIĆ I DJ SHONE NASTUPAJU NA PROSLAVI DANA RUDARA NA BORSKOM JEZERU

Bor, 26. jul – Veliki spektakl očekuje Borane povodom proslave Dana rudara u Boru 6. avgusta ove godine. Obe vodeće rudarske kompanije u Boru Srbija Ziđin Koper i Srbija Ziđin Majning i ove godine organizuju veliki koncert na Borskom jezeru, na kojem će nastupiti poznati folk izvođači Milica Pavlović i Isak Šabanović, uz podršku popularnog DJ Šoneta.
Program će započeti energičnim setom DJ Šoneta koji će se obratiti svojim sugrađanima u 17 časova. Očekuje se da >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << će ova poznata ličnost regionalne klupske scene podići atmosferu do usijanja.
U 21 sat, na binu će stupiti Milica Pavlović, mlada i talentovana pevačica, poznata po svojoj energičnoj i upečatljivoj izvedbi.
Nakon vatrometa, koji je planiran za 23 sata i koji će sigurno ostaviti sve bez daha, na scenu će izaći Isak Šabanović, Njegov neponovljiv glas oduševljava publiku širom regiona, a Borani će imati priliku da uživaju u njegovoj karizmatičnoj interpretaciji najlepših pesama.
Muzički program neće se završiti posle Isakovog nastupa. DJ Šone ponovo preuzima kontrolu nad binom u 01:30 i zatvara veče još jednim uzbudljivim blokom svoje set-liste. Ovaj talentovani di-džej rodom iz Bora, obećava da će zadržati atmosferu na vrhuncu i obezbediti nezaboravno iskustvo svim prisutnima.
Međutim, proslava Dana rudara u Boru neće biti isključivo muzičkog karaktera. Tokom celog dana biće organizovan bogat program događaja. Oni koji vole sport imaće priliku da prisustvuju fudbalskom meču beogradskog kluba „Partizan“ na stadionu Fudbalskog kluba „Bor 1919“. Očekuje se da će ovaj susret privući veliki broj sportskih navijača.
Članak MILICA PAVLOVIĆ, ISAK ŠABANOVIĆ I DJ SHONE NASTUPAJU NA PROSLAVI DANA RUDARA NA BORSKOM JEZERU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.