Medija centa Bor na sajmu knjiga i media – Media Market 2017

Izvor: MC Bor, 26.Okt.2017, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medija centa Bor na sajmu knjiga i media – Media Market 2017

Medija centa Bor, Nove knjaževačke novine i naučno stručni časopis EMIT na sajmu knjiga i media – Media Market – Biznis sajam informisanja, komunikacija i marketinga.
3. SAJAM INFORMISANJA, KOMUNIKACIJA I MARKETINGA – MEDIA MARKET 2017. u organizaciji beogradskog sajma, omogućio je neposredan susret sa čitaocima. Nova publika. Drugačiji okvir za komunikaciju sa partnerima-oglašivačima, marketinškim >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << i PR agencijama, štamparima, distributerima… Direktan „sudar“ sa konkurencijom. Dijalog sa predstavnicima države. B2B kontakt između printa i digital-a.

Bila je ovo prilika da se na ovoj najvećoj sajamskoj manifestaciji na na Balknu, a posebno beogradskim čitaocima,  predstave i lokalni mediji okupljeni u okviru svog poslovnog udruženja Lokal pres.

Asocijacija „Lokal pres” snažnim proaktivnim delovanjem unapredjuje poziciju i unutrašnje kapacitete lokalnih medija kroz implementaciju zajedničkih programskih i marketinško-komercijalnih aktivnosti na tržištu Srbije i u komunikaciji sa državnim organima utiče na harmonizaciju i poboljšanje medijskih zakona. Uspešno odgovarajući na potrebe članstva kroz usvajanje novih poslovnih modela i specijalizovane edukacije PU „Lokal pres” unapredjuje profesionalne i tehničke standarde članstva, obezbedjujuci finansijsku podršku članicama, a gradjanima u Srbiji pravovremenu, kvalitetnu i objektivnu informaciju u cilju podsticanja slobode govora na lokalnim nivoima.
Posebno je interesovanje izazvala promocija knjige Tamare Simeonović u izdanju Gradjanske čitaonice Evropa Bor – Medija centra Bor .

Na štandu u hali 3 moguće je kupiti knjigu METAK mlade književnice Tamare Simeonović po promotivnoj ceni od 250,00 dinara kao pomoć za pripremu druge njene knjige.
Članovi objedinjena redakcije borskog Medija centra, Novih knjaževačkih novina, EMIT-a i portala romski.net aktivno učestvuju na panelima organizovanim u okviru ove sajamske manifestacije.

 
Medija centa Bor, štampano izdanje Nove knjaževačke novine i naučno stručni časopis EMIT predstavljeni  na sajmu knjiga i media – Media Market 2017.
U sklopu programa ovogodišnjeg „Medija marketa“, danas je legendarni Željko Bebek održao promociju novog CD-a „Ono nešto naše” a potom bio gost i na našem štandu.

Posetite naš štand koji se nalazi u Hali 3 Beogradskog sajma i družite se sa nama i brojnim poznatim ličnostima!

Tokom trajanja Sajma, do nedelje, gosti na našem štandu biće brojne poznate ličnosti.
Posetite nas na štandu i saznajte šta vam novo pripremamo u narednom periodu.
BONUS VIDEO za naše čitaoce, Željko Bebek

Jedan od najznačajnijih muzičara u regionu i jedan od naših najboljih rok pevača nakon pet godina objavio je novi album najavljen s tri sjajna singla: „Prvak svijeta“, „Ja po kafanama“ i „Ono nešto naše“. Bebek je danas predstavio ovo svoje novo izdanje na Sajmu informisanja, komunikacija i medija „Media market“.

 

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.